Ophangsystemen om uw kunstwerk een mooie plaats te geven

Nadat u een kunstwerk heeft gemaakt, wilt u dat natuurlijk een mooi plaatsje geven in uw woning. En daarvoor beschikken wij over diverse ophangsystemen in Overijse bij kunsthandel Jean Rigaux. Bij ons vindt u flexibele ophangsystemen voor schilderijen en andere wanddecoraties. Ontdek ons assortiment aan ophangsystemen om zelf te plaatsen via onderstaande voorbeelden.

Systemen voor plafond of wand

Bij een schilderij-ophangsysteem is er altijd een ophangrail met ophangdraden en haken. Er zijn verschillende manier om kunstwerken op te hangen en uw wanden te decoreren. Zo zijn er bij ons ophangsystemen voor montage aan het plafond en aan de wand.

Ook op die vlakken zijn er talrijke mogelijkheden. Zo verkopen wij naast de standaard railsystemen, een rail met geïntegreerde schilderijverlichting, een rail inclusief kooflijsten en railsystemen die geheel in een systeemplafond worden weggewerkt.

Neem contact met ons op

Wilt u graag nog een vraag stellen over een bepaald ophangsysteem? Dan raden wij u aan om even contact op te nemen met kunsthandel Jean Rigaux in Overijse en wij helpen u meteen verder.

Back to Top