Inlijstingen in alle kleuren en maten

Indien u een speciaalzaak zoekt voor inlijstingen in Overijse en omgeving, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een naaiwerkje, een foto, een diploma, een schets of een schilderij; ieder werk wordt op een vakkundige manier omlijst.

Advies op maat

De kleuren van het kunstwerk worden in passe-partout en kader in juiste verhouding hernomen, zodat het kunstwerk gaat primeren. Hiervoor kiest de klant met advies van vakmensen uit meer dan duizend verschillende staaflijsten.

Moderne kleuren, klassieke patina, antiek of rustieke eenvoud: ieder kader wordt voor u speciaal gekozen. In wissel- en fotolijsten hebben wij een gigantische keuze.

Glas

U kan kiezen tussen normaal glas, mat glas (dit raden wij zelden aan) en museumglas "Clear color".

Passe-partouts

Alle mogelijke uitsnijdingen kunnen wij voor u realiseren. Multi uitsnijdingen in ovaal, rechthoekig, gekarteld ... Een origineel geschenk om leuke foto's in te bewaren. Wij stellen u honderden zuurvrije passe-partouts voor in verschillende kleuren en texturen.

Restauraties van papier

Vergeelde of gescheurde gravures, etsen, lithografieën, tekeningen ... krijgen door ervaren restaurateurs een nieuwe jeugd. Papier dat door verkeerde conservatie, verzuring en waterschade beschadigd raakt, kan nog gered worden. Voor technieken als wassen, ontzuren, behandelen tegen schimmel, retoucheren en zuurvrij opkleven kan u bij ons terecht. Wij maken voor u graag een gratis en vrijblijvend bestek.

Restauraties van schilderijen

Kunsthandel Jean Rigaux - Overijse - Inlijstingen Is uw schilderij aan een grondige reiniging toe? Heeft u door verkeerde bewaring of een ongelukje scheuren of deuken in het doek of barsten in het paneel? Komt de verf los van de drager? Kom dan snel voor vrijblijvend advies en bestek, zodat uw schilderij weer tot zijn recht komt.

Neem snel contact met ons op

Als u een bepaalde maat nodig heeft voor uw inlijsting of als u vragen heeft over de technieken die wij gebruiken, neem dan contact op met kunsthandel Jean Rigaux in Overijse.

Back to Top